ΠΕΡΙ ΚΕΡΙΟΥ

ΜΙΚΡΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΙΑ


Η ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΑΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΚΕΡΙΩΝ FAOS

ποτηρι κεριου με καπακι
Όταν η ένταση του αρώματος του αρωματικού σας κεριού νιώσετε ότι εξασθενίζει, τότε πολύ απλά σβήνετε το κερί και αφήνετε τους υποδοχείς της όσφρησης να ξεκουραστούν. Θα μπορούσατε βέβαια να ανάψετε ένα κερί με διαφορετικό άρωμα και στη συνέχεια να ανάψετε ξανά το αγαπημένο σας άρωμα. Τα κεριά FAOS επεξεργασμένα με φυτικά εκχυλίσματα και αιθέρια έλαια απελευθερώνουν το άρωμα σε όλη τη διάρκεια της καύσης τους. Όταν τα έχετε σβηστά, η συσκευασία τους με κλειστό καπάκι τα προφυλάσσει από τη σκόνη και την άσκοπη έκθεση του αρώματος στο χώρο.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΚΑΥΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΡΙΩΝ ΣΑΣ

- Όταν ανάβετε για πρώτη φορά ένα αρωματικό κερί FAOS αφήστε το αναμμένο τόση ώρα όση χρειάζεται για να λιώσει όλη η επιφάνεια καύσης ώστε στη συνέχεια μετά από κάθε άναμμα να καίγεται συμμετρικά.

- Η επιφάνεια καύσης του κεριού να διατηρείται καθαρή από υπολείμματα φυτιλιού, προϊόντα καύσης ή σπίρτα.

- Αν η φλόγα γίνεται πολύ μεγάλη, καίει ασύμμετρα και καπνίζει, σβήστε το κερί, καθαρίστε το φυτίλι και ελέγξτε για ρεύματα αέρα.

- Προτείνεται η διάρκεια της καύσης να μην ξεπερνά τη μία-μιάμισυ ώρα κάθε φορά γιατί η συνεχόμενη και πολύωρη καύση αλλοιώνει σταδιακά την ένταση του αρώματος.

- Τα κεριά σας σε θερμοκρασίες υψηλές μπορεί να παραμορφωθούν, να λιώσουν και να αποχρωματιστούν. Για αυτό οι συνθήκες φύλαξης και αποθήκευσης πρέπει να είναι ιδανικές για να προστατευτούν (10˚-30˚C). Ένα συρτάρι, ένα χάρτινο κιβώτιο και μακριά από εστίες άμεσης θερμότητας (ήλιος, καλοριφέρ) είναι αποτελεσματικός τρόπος φύλαξης.


οδηγίες ασφαλούς χρήσης